Home

gemetele Curând Fi jalkapallo sjk jjk Gladys Subordonat Departe

FF Jaro - JJK 02.09.2023 Highlights - YouTube

SJK Seinäjoki - Maalit tasattiin harjoitusottelussa SJK kohtasi Ykkösen JJK:n  Seinäjoella, Wallsport Areenalla pelatussa harjoitusottelussa. Ottelussa  nähtiin komeat maalit molempiin päihin, kun ensin Tommi Kari tykitti kaukaa  vastustamattomasti ohi ...
SJK Seinäjoki - Maalit tasattiin harjoitusottelussa SJK kohtasi Ykkösen JJK:n Seinäjoella, Wallsport Areenalla pelatussa harjoitusottelussa. Ottelussa nähtiin komeat maalit molempiin päihin, kun ensin Tommi Kari tykitti kaukaa vastustamattomasti ohi ...

JJK taisteli kauden ennätysyleisönsä siivittäminä pisteen lohkokärki SJK  Akatemiaa vastaan – "Voi olla tyytyväinen tähän peliin" | Urheilu |  Keskisuomalainen
JJK taisteli kauden ennätysyleisönsä siivittäminä pisteen lohkokärki SJK Akatemiaa vastaan – "Voi olla tyytyväinen tähän peliin" | Urheilu | Keskisuomalainen

Arttu ​Aromaa vastaamaan SJK:n jalkapallolukiosta 2022 - Toni Lehtinen JJK:n  päävalmentajaksi | Uutiset | Veikkausliiga
Arttu ​Aromaa vastaamaan SJK:n jalkapallolukiosta 2022 - Toni Lehtinen JJK:n päävalmentajaksi | Uutiset | Veikkausliiga

JJK vs. SJK Akatemia maanantaina Jyväskylässä - SJK

JJK jyräsi voittoon toisella jaksolla (SJK-JJK 0-4) | Uutiset | SJK - JJK  26.8.2017 | Veikkausliiga
JJK jyräsi voittoon toisella jaksolla (SJK-JJK 0-4) | Uutiset | SJK - JJK 26.8.2017 | Veikkausliiga