Home

ciupi Lateral avar shakki naisten sm Tratat intermitent Instrucțiuni

Pekka Köykkä voitti Suomen mestaruuden – naisten SM:n kärkikolmikkona  Nazarova, Sippola ja Norlamo | Suomen Shakkiliitto
Pekka Köykkä voitti Suomen mestaruuden – naisten SM:n kärkikolmikkona Nazarova, Sippola ja Norlamo | Suomen Shakkiliitto

Moninkertainen shakkimestari kertoo, miten sopeutui naisena miesvaltaiseen  shakkimaailmaan – tätä mieltä hän on Netflixin hittisarjasta - Viihde -  Ilta-Sanomat
Moninkertainen shakkimestari kertoo, miten sopeutui naisena miesvaltaiseen shakkimaailmaan – tätä mieltä hän on Netflixin hittisarjasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Keinänen vakuutti SM-kilpailujen ensimmäisellä kierroksella | Suomen  Shakkiliitto
Keinänen vakuutti SM-kilpailujen ensimmäisellä kierroksella | Suomen Shakkiliitto

SHAKKI Suomen mestaruus 2023 20230411-2100 Bederdin Norlamo - YouTube

Vammalan Shakkikerhon Pohjala tavoittelee EM-edustusta shakin  kuninkuuslajissa Ellivuoressa – Yksi peli voi kestää 5-6 tuntia - Urheilu -  Tyrvään Sanomat
Vammalan Shakkikerhon Pohjala tavoittelee EM-edustusta shakin kuninkuuslajissa Ellivuoressa – Yksi peli voi kestää 5-6 tuntia - Urheilu - Tyrvään Sanomat

Etelä-Vantaan Shakki ry

Suomen Shakkiliitto (@Shakkiliitto) / X

Kilpailuraportti: Nuorten SM 2023 | Suomen Shakkiliitto

SHAKKI Pikashakin SM 20231206 170527 Salikamera Bridge - YouTube

Keniassa mies esitti naista shakkikilpailuissa, jäi kiinni tökeröstä  huijauksesta - MTVuutiset.fi
Keniassa mies esitti naista shakkikilpailuissa, jäi kiinni tökeröstä huijauksesta - MTVuutiset.fi

Suomen Shakkiliitto - Nopean shakin SM-kilpailun naisten sarjan voitti  Anastasia Nazarova (4/7)! Hopealle Laura Savola 2,5/7 ja pronssille  Sarabella Norlamo 2,5/7. Täydelliset tulokset:  http://chess-results.com/tnr291243.aspx?lan=18&art=1&rd=7&wi=821 ...
Suomen Shakkiliitto - Nopean shakin SM-kilpailun naisten sarjan voitti Anastasia Nazarova (4/7)! Hopealle Laura Savola 2,5/7 ja pronssille Sarabella Norlamo 2,5/7. Täydelliset tulokset: http://chess-results.com/tnr291243.aspx?lan=18&art=1&rd=7&wi=821 ...

SHAKKI 2022 4 Konsalan Kimmon shakkitehtäviä - YouTube

Teemu Virtanen uusi Suomen mestari – Anastasia Nazarova naisten mestariksi  | Suomen Shakkiliitto
Teemu Virtanen uusi Suomen mestari – Anastasia Nazarova naisten mestariksi | Suomen Shakkiliitto

Naiset shakkaa naistenpäivän kunniaksi | Suomen Shakkiliitto

Kolme SM-mitalia Vammalan Shakkikerholle - Alueviesti

Shakkiväki kokoontui Akaaseen SM-kisoihin – Osallistujia ennätysmäärä -  Akaan Seutu
Shakkiväki kokoontui Akaaseen SM-kisoihin – Osallistujia ennätysmäärä - Akaan Seutu

Shakin lukion tyttöjen SM 31.5.2011 - YouTube

SHAKKI Timo Munukka 50v ja Naisten SM 2015 - YouTube

Suomen Shakkiliitto | Helsinki

Norlamo naisten SM-voittoon kahden pisteen erolla | Suomen Shakkiliitto

Naisten SM päätökseen, yleistä sarjaa jäljellä neljä kierrosta | Suomen  Shakkiliitto
Naisten SM päätökseen, yleistä sarjaa jäljellä neljä kierrosta | Suomen Shakkiliitto