TsSKA Moskova Uutiset | Valioliiga.com

MTV: Roman Eremenko paljastaa jääneensä kokaiinikoukkuun ennen  dopingkäryään - Urheilu | HS.fi
MTV: Roman Eremenko paljastaa jääneensä kokaiinikoukkuun ennen dopingkäryään - Urheilu | HS.fi

PFK TsSKA Moskova – Wikipedia

Jalkapallo: Moskovan TsSKA valloitti Venäjän mestaruuden - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
Jalkapallo: Moskovan TsSKA valloitti Venäjän mestaruuden - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Roman Eremenko: ”Voitte vain kuvitella, kuinka paljon se kirpaisi!” | Yle  Urheilu
Roman Eremenko: ”Voitte vain kuvitella, kuinka paljon se kirpaisi!” | Yle Urheilu

Eremenkon TsSKA:lle voitto viime hetken maalilla - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Vuoden pelaajat - Palloliitto.fi

Roman Eremenkon TsSka Moskova taisteli pisteen Citylta - SuomiFutis

Brasilialaispelaajat takasivat TsSKA Moskovalle cup-voiton Venäjällä -  MTVuutiset.fi
Brasilialaispelaajat takasivat TsSKA Moskovalle cup-voiton Venäjällä - MTVuutiset.fi

Venäjän jalkapallon ihmelapsi järkytti ManU:a

Ruotsin maajoukkuepelaajan terveystilasta ristiriitaisia tietoja -  MTVuutiset.fi
Ruotsin maajoukkuepelaajan terveystilasta ristiriitaisia tietoja - MTVuutiset.fi

Roman Eremenko ei saa harjoitella TsSKA:n kanssa | Yle

Moskovan TsSKA haastaa Unitedin Manchesterissä: Ryöstöretkelle Englantiin |  Yle Urheilu
Moskovan TsSKA haastaa Unitedin Manchesterissä: Ryöstöretkelle Englantiin | Yle Urheilu

TsSKA venyi upeaan voittoon – suomalaisväriä Mestarien liigaan! | Yle

Mestarien liiga: Seydou Doumbialla huippuilta Manchesterissä - jo kaksi  maalia Cityn verkkoon - Mestarien liiga - Ilta-Sanomat
Mestarien liiga: Seydou Doumbialla huippuilta Manchesterissä - jo kaksi maalia Cityn verkkoon - Mestarien liiga - Ilta-Sanomat

TsSKA Moskova vei näytöstyyliin ensimmäisen KHL-mestaruutensa | Yle

UEFA:lta rangaistus TsSKA Moskovalle | Yle

TsSKA Moskova Uutiset | LaLiiga

Uskomatonta draamaa Moskovassa - Eremenko järjesteli TsSKA:n tasoihin  viimeisillä sekunneilla | Yle
Uskomatonta draamaa Moskovassa - Eremenko järjesteli TsSKA:n tasoihin viimeisillä sekunneilla | Yle

Manchester City –tähti hermostui suomalaiselle totaalisesti – katso video  rajuista otteista | Yle
Manchester City –tähti hermostui suomalaiselle totaalisesti – katso video rajuista otteista | Yle

TsSKA palasi Venäjän jalkapallomestariksi - MTVuutiset.fi

Eremenkon TsSKA teki uskomattoman nousun – kuusi maalia toisella  puoliajalla! | Yle
Eremenkon TsSKA teki uskomattoman nousun – kuusi maalia toisella puoliajalla! | Yle

TsSKA:lla mahdollisuus syventää tehottoman ManU:n ahdinkoa - Urheilu | HS.fi

Liigaa pari minuuttia jäljellä – Eremenkon TsSKA:lta hopeinen nousu -  MTVuutiset.fi
Liigaa pari minuuttia jäljellä – Eremenkon TsSKA:lta hopeinen nousu - MTVuutiset.fi

AS Roma voitti vieraskentällä TsSKA:n 2–1 Mestarien liigassa - Jalkapallo -  Aamulehti
AS Roma voitti vieraskentällä TsSKA:n 2–1 Mestarien liigassa - Jalkapallo - Aamulehti